BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mutlu, mutfakta da en güçlü aday

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, ramazan ayının ilk gününde eşi Leyla Hanım ile birlikte mutfağa girdi. Yoğun seçim temposuna kısa da olsa mola veren Mutlu, yemek yapma konusunda da iddialı olduğunu söyledi 

12 Mart 2024 02:53
Mutlu, mutfakta da en güçlü aday

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, ramazanın ilk günü seçim çalışmalarına kısa bir mola verdi ve günü evde geçirdi. Eşi Leyla Hanım’a yardım eden Mutlu, mutfakta hünerlerini sergiledi. Mutlu, ‘Bizim evimiz hep böyledir. Elimden geldiğince mutfakta ve diğer ev işlerinde eşime her zaman yardımcı oluyorum. Başkanlık ve siyasi konuları evime götürmemeye gayret ediyorum. Sağ olsun eşim Leyla Hanım da her zaman her konuda bana destek oluyor’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.