BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Ulupınar Köyü’nde dev bir iftar sofrası kurulacak

İzmit Bulduk Divanı Ulupınar Köyü’nde her yıl düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin bu dönemki bölümü 16 Mart’ta gerçekleştirilecek. Köyün girişinden çıkışına kadar tek sıra halinde yol kenarına metrelerce uzunluğunda dev bir iftar sofrası da kurulacak. 

12 Mart 2024 13:47
İzmit Ulupınar Köyü’nde dev bir iftar sofrası kurulacak

İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe ile yönetimindeki isimler; geleneksel hale getirdikleri iftar organizasyonuna ilişkin şu sıralar tatlı bir telaş içindeler. 

Aynı köyde yer alanların ağırlıklı olarak Bekirpaşa sınırlarında ikamet eden yakınlarından oluşan yaklaşık 1500 kişinin bu iftarda hazır bulunmaları bekleniyor. 

Dernek Başkanı Salih Akmeşe’de ‘Bu güzel Ramazan ayındaki Halil İbrahim sofrasına tüm dostlarımızı bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.