BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP lideri Baş: Erdoğan halkı duygularından vurma çabası içinde

Bugün ilimize gelen Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, İzmit’te esnaf turu yaptı, halkın arasına karıştı. Baş, Erdoğan’ın bu son seçimim şeklindeki sözlerini de şöyle yorumladı: Cumhurbaşkanı AKP’nin eriyen oylarını toparlamak için halkı duygularından vurma çabası içinde ve yerine klonunu bile bırakmaz. 

09 Mart 2024 14:37
BTP lideri Baş: Erdoğan halkı duygularından vurma çabası içinde

BTP’nin sempatik Genel Başkanı Hüseyin Baş, İzmit’in merkezinde esnaf turu yaptı. Genel Başkan Baş’a, Kocaeli Büyükşehir Adayı Muharrem Can, İzmit Belediye Başkan Adayı Cahit Barutçu il ve ilçe teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE

Esnafla sohbet eden, halkla selamlaşan Baş, vatandaşın siyasete küstüğüne dikkat çekti. Siyasette bilinen isimler ve partilerden memnun olmayan millete alternatif olduğunu göstermek için Türkiye’nin her yerinde adaylarımızla bizde BTP olarak çalışmalarımızı yapıyoruz.


ÇOK DAHA ZOR GÜNLER KAPIDA

Seçimden sonra ekonominin daha da kötüye gideceği gün gibi ortadadır. Enflasyonun,  faizlerin yükselmesi, dövizin patlaması,  insanların krediye dahi ulaşamaması gibi bir durumla karşı karşıya kalınacağını öngörüyoruz. Çözüm de sandıktır dedi. Hüseyin Baş, Erdoğan bu son seçimim şeklindeki sözlerini de şöyle yorumladı:

YERİNE KLONUNU BİLE BIRAKMAZ

Kazanacağı hiçbir seçimden önce Cumhurbaşkanı siyaseti bırakmaz. Bundan önce benzer sözleri çok defa söyledi. Eğer siyaseti bırakacağını bekleyenler varsa çok beklerler. Daha önce de söyledim. Cumhurbaşkanı Erdoğan yerine klonunu bile bırakmaz. Milleti duygularından vurma ve bu seçimde düşen oylarını toparlama, seçmeni konsolide etme çabası içinde.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.