BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP  Büyükşehir adayı Bilgin’den Kocaeli seçmenine: Niksarin fidanları koyverin gidenleri

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, CHP Lideri Özgür Özel’in de katılımıyla gerçekleşen Proje Tanıtım toplantısından sonra  güçlü bir ekip ve  yoğun programıyla  seçim bölgesini karış karış gezmeye devam ediyor. 

09 Mart 2024 12:47
CHP  Büyükşehir adayı Bilgin’den Kocaeli seçmenine: Niksarin fidanları koyverin gidenleri

Ülke genelinde  diğer  illerdeki yerel seçim gündemini de  yakından takip eden CHP Büyükşehir adayı Bilgin  Sayın Cumhurbaşkanının  ‘Bu benim son seçimim’ diyerek  seçmenden oy istediğini belirterek
Kocaeli Seçmenine: 

NIKSARIN FIDANLARI KOYVERIN GIDENLERI ‘’ DIYE SESLENDI.

Atasoy Bilgin  konuşmasında ‘’ Giderlerse gitsinler, Kocaeli için  ayağı yere basan güçlü projelerimizle biz geliyoruz. Onlar gidiyor biz geliyoruz ‘’ dedi.

Seçim Kampanyasının en başından itibaren rakip parti adaylarını ince esprili ve mizahi bir üslupla eleştiren  Bilgin, AKP’li mevcut Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın  Kocaeli’de başkanlığı süresince  son derece  başarısız bir belediyecilik sergilediğini söyledi.   

‘’AKP’li belediyelerinin  20 yıldır yapamadıklarını  bu seçimlerde Kocaeli’de yeniden  seçilirlerse yapacaklarını söylüyorlar.  Söyledikleri yeni bir şey, yeni bir proje yok.bu açıklamaları komik buluyorum ‘’ diyen  CHP Kocaeli Büyükşehir Adayı Atasoy Bilgin , yeniden aday gösterilen AKP’li mevcut belediye başkanına :

 ‘’ Sana soruyorum Tahir Bey ,  daha once  aklınız neredeydi ,
anladın sen onu’’ diye seslendi.

Atasoy Bilgin halen  seçim çalışmalarına  ‘’Tahir Bey Anladın Sen Onu’’  başlıklı  esprili   kampanyası  ile devam ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.