BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kamil Şirin: Sıkılmadık el bırakmayacağım

İYİ Parti'nin İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, "Sıkmadık El Bırakmayacağım" sloganıyla yola çıkarak, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İl ve İlçe yöneticileri, Meclis Üyesi adayları, Gençlik Kolları ve Kadın Politikaları temsilcileriyle birlikte İzmit Sanayi Sitesi'nde önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Sanayi Sitesi Başkanı Sn. Muzaffer Gürfidan'ı ziyaret ederek başladılar. 

08 Mart 2024 15:45
Kamil Şirin: Sıkılmadık el bırakmayacağım

Ziyaret sırasında, sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafların sorunlarını dinleyen adaylar, sanayi sitesinin altyapı ve düzenlemeleri konusunda projelerini esnaflara aktardılar. Bozuk yolların yenilenmesi, sitenin daha düzenli bir görünüme kavuşturulması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Esnafların özellikle KDV oranlarındaki yüksekliğin kendilerini zorladığını dile getirdiği görüldü.

Programın ardından bir açıklama yapan Kamil Şirin, "Sanayi Sitesinin gelişimine katkı sağlayacak projelerimizin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Hem esnafımızı hem de müşterilerini memnun edecek düzenlemelerle İzmit Sanayi Sitesini şehrin göz bebeği yapacağız." şeklinde konuştu. İzmit'in kalkınması ve gelişimi için kararlılıkla çalışacaklarını belirten Şirin, vatandaşların desteğiyle birlikte İzmit'i daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.