BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlı adaylara Gölcük morali 

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl SKM Başkanlığı Çalışmaları kapsamında Cumartesi Günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ahmet Eren Meclis üye adayları ve Teşkilat üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarına son gaz devam ediyor.  

03 Mart 2024 20:13
Yeniden Refahlı adaylara Gölcük morali 

Gölcük Merkezi ve Değirmendere Merkezinde esnafı ve halkı Yeniden Refahlılar Her Yerde olduğu gibi Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Adayı olan Aydal’ ı büyük samimiyet ve sıcakkanlılıkla karşıladı. Sahada yapılan çalışmalar gösteriyor ki 31 Martta Önce Büyükşehirde Sonra İlçelerde Yeniden Refah Partisinin Halk nezdindeki teveccühü Belediyelere yansıyacak. 

AKIN AKIN ÜYE GELİYOR

Türkiye Genelinde 452.000 üyeye ulaşan Yeniden Refah Partisine Kocaeli Genelinde 22.150 üyeyle inanılmaz bir hızla yükseliş trendinde bulunuyor.  Mart Ayı için olan Türkiye üye hedefi olan 75.000’ e ulaşarak 500.000 üyeyi çok rahat bir şekilde geçileceği öngörülüyor. Bu öngörü sahalarda karşılaşan gerçekler ile ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta sadece açılan standlarda günde 900 üye yapıldığı görüldü. Üye Kağıtları yetişmez oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.