BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çarşı pazar yangın yeri, mutfakta tencere kaynamıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Merttürk, bugün Emekevler Mahallesi'nde her hafta Salı günü kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafının istek ve sorunlarını dinledi, alışverişe gelen hemşerileri ile sohbet etti.  

28 Şubat 2024 11:06
Çarşı pazar yangın yeri, mutfakta tencere kaynamıyor

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere kısa süre kala saha çalışmalarına hız veren CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, bugün Emekevler Mahallesi'nde her hafta Salı günü kurulan semt pazarını ziyaret etti. Pazarcı esnafına hayırlı ve bereketli kazanç dileyen Merttürk, istek ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Merttürk, alışverişe gelen hemşerileri ile de sohbet etti, 31 Mart için destek istedi. 

BROŞÜR DAĞITTILAR 

SKM'nin oluşturduğu programlar çerçevesinde çalışmalarını yürüten Merttürk'e bu sabahki Emekevler Mahallesi'nde her hafta Salı günü kurulan semt pazarı programında CHP Kartepe İlçe Yöneticileri, CHP Kartepe SKM Başkanı Av. Başar Değer, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Başkanı Kadir Keskin ve yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. CHP'liler, semt pazarında kurdukları stantta Merttürk'ün broşürünü de dağıtarak, 31 Mart için destek istediler. 

MERTTÜRK, "İTİBARDAN TASARRUF ETMEYENLER VATANDAŞA ‘TASARRUF EDİN’ DİYOR"

Kartepe'mizin her köşesine dokunmaya, her hemşerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz diyen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, "Hemşerilerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyoruz. Kartepe'mize dair projelerimizden bahsediyoruz. Bugün de Emekevler Mahallemizde pazarcı esnafımız ve alış verişe gelen hemşerilerimizle buluştuk. Çarşı pazar yangın yeri, mutfakta tencere kaynamıyor, itibardan tasarruf etmeyenler vatandaşa ‘tasarruf edin’ diyor. Sözümüz var Kartepe! Verimli topraklarımızda üretimi canlandıracak, çiftçimize destek vereceğiz. Birlikte üreteceğiz. Daha yaşanabilir bir Kartepe için çalışacak, Kartepe'mizi hep birlikte güzelleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.