BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sakin güç Kamil Şirin’in İzmit hayali

İYİ Parti’nin sakin güç olarak anılan İzmit Belediye Başkan adayı Avukat Kamil Şirin, İzmit’i dünyada çok tanınan, tarih ve turizm kentine dönüştürmek mümkün dedi. 

27 Şubat 2024 21:17
Sakin güç Kamil Şirin’in İzmit hayali

İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Avukat Kamil Şirin’in konuşmasından bazı satır başları şöyle: 

ŞAN ŞÖHRET KAZANMAK DEĞİL

Siyasete girmekteki amacım hiçbir şekilde para, yetki, şan şöhret kazanmak değil. Sadece İzmit tarihine altın harflerle bir imza atmak istiyorum. Dürüst, cesur, yiğit adamdı diye anılmak benim için büyük bir onurdur. 

ANKARA’DAN GELEN BİR TALİMATLA 

Ankara’dan gelen bir talimatla değil İYİ Parti’deki dava arkadaşlarımın, teşkilatın teveccühü ile İzmit Belediye Başkanlığı’na aday oldum. Son günlerde sürekli sahada halk iç içeyim. Herkes ekonomik sıkıntıdan şikayet ediyor. 

ÇEKİP ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR 

Bende bir avukat olarak ekonomik sıkıntıyı, hayat pahalılığını hissediyorum. Emekliyim ve aynı zamanda aldığım emekli maaşı 10 bin lira. Bu parayla ne yapabilirsiniz? Türkiye’yi, milletimizi mutlaka bu hukuksuzluktan, adaletsizlikten liyakatsizlikten çekip çıkarmamız gerekiyor. 


İZMİT DÜNYA YILDIZI BİR KENT OLMALI

İzmit’te dünya yıldızı bir kent olmalı.  İzmit, sanayi zenginliği içerisinde çarpık yapılaşmayla adeta yok edilmiş bir kent haline geldi de, dünyada bilinen itibar edilen bir şehir olmayı neden beceremedi? 

BİR PLANLAMA YAPILMALI 

İzmit bir tarih kentidir ve pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Tarihi mirastan gelen çok önemli hazineler de bir türlü gün yüzüne çıkarılamadı.5 yıl, 10 yıl, ya da 50 yıl sürecek olsa bile bu konuda bir planlama yapılmalı. 

EN BÜYÜK HEDEFİM OLACAKTIR

İzmit’i sanayi kimliğinin dışında tarih ve turizm kenti unvanıyla cazibe merkezi, çekim merkezi haline getirmek mümkün. Seçilirsem doğup büyüdüğüm İzmit’i dünyanın sayılı kentlerinden biri haline dönüştürmek en büyük hedefim olacaktır.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.