BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Artvinli: Fatma Kaplan Hürriyet’in kazanma ihtimali yüksek

Kocaeli’de merkez sağ siyasetinin önemli isimlerinden biri olan DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli ‘İzmit'te mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçimi kazanma ihtimalini yüksek görüyorum, AK Parti kazanmasın diye CHP'yi destekliyorum dedi. 

16 Şubat 2024 18:48
Artvinli: Fatma Kaplan Hürriyet’in kazanma ihtimali yüksek

Siyasetin kurt ismi, merkez sağın duayeni Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli şöyle konuştu:

CHP’LİLERİ, CHP’YE OY VERSİNLER DİYE İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUM

Yerel seçimlere giden yolda gözlemlerimi herkesle paylaşmak isterim. Ben bir süredir CHP'lileri, CHP’ye oy vermeleri yönünde ikna etmeye çalışıyorum. Vatan elden gidiyor, millet perişan durumda; bu şartlarda bile onlar kendi egolarını tatmin etmekten başka bir şey düşünemez haldeler. 

AK PARTİ KAZANMASIN DİYE CHP’Yİ DESTEKLİYORUM

Böyle siyasi oluşum olur mu? Bizde de, yani merkez sağ geleneğinde de vardır siyasi rekabet. Kavgamız gürültümüz de olmuştur. Ama kişisel çıkarları ön planda tutmak başka bir şeydir. Egolarını bir kenara bırakmalılar. Mesele vatansa gerisi teferruattır. CHP ve kişiler için fazla bir şeyde söylemek istemiyorum, fakat yazık ki destekliyorum. Niye destekliyorum? AK Parti kazanmasın diye. 

İZMİT'TE HÜRRİYET’İN KAZANMA İHTİMALİ YÜKSEK

İzmit'te mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yeniden seçimi kazanma ihtimalini yüksek görüyorum ve AKP kazanmasın diye CHP'yi destekliyorum. Gençlerimizin siyasette aktif olarak yer almalarını da istiyorum. Ben 70 yaşındayım ve hala siyaset yapıyorsam gençlerin neden siyasetten uzak durduklarını iyi araştırmamız lazım. 

TÜRKİYE’Yİ NASIL BİR GENÇLİĞE EMANET EDECEĞİZ?

Gençleri doğru şekilde yönlendirmemiz gerekiyor. Neticede yarın Türkiye’yi idare edecek onlar. Türkiye'yi kime emanet edeceğiz? Osmanlı baz alınarak tamamen yalan dolan üzerine kurgulanan saçma sapan dizilere hayran kalmış olanlara mı? Ya da Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak kalpleri Atatürk sevgisi ile dolu ve Atatürk’ün de yolundan gitmek isteyen gençlere mi?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.