BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cuma Ayvaz Saadet Partisi Derince Belediye başkan adayı oldu

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Cuma Ayvaz oldu. 

16 Şubat 2024 17:37
Cuma Ayvaz Saadet Partisi Derince Belediye başkan adayı oldu

Saadet Partisi’nin Derince Belediye Başkan adayı Cuma Ayvaz oldu.  Aday tanıtım töreninde “Başka bir Derince mümkün.” sloganıyla yola çıkan Cuma Ayvaz, Derince için dürüst ve ilkeli yöneticilerin gerekliliğine vurgu yaparak, milli görüş değerlerine bağlı kalarak, doğru ve adil bir yönetim anlayışıyla Derince'yi en iyi şekilde yöneteceklerini belirtti. Ayvaz, hedeflerinin örnek bir belediyecilik sergileyerek, tüm Türkiye'ye hizmetin nasıl yapılması gerektiğini göstermek olduğunu ifade etti.

İşte, Saadet Partisi’nin Derince Belediye Başkan Adayı Cuma Ayvaz hakkında bilgiler...

Cuma Ayvaz Kimdir?

1979 Gümüşhane doğumludur. 1993’te Kocaeli’ye yerleşen Ayvaz, İzmit Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirip ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Mezun olmuştur. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda dört yıl yöneticilik yapmış olan Ayvaz, 14 yıldır Derince’de Mali Müşavirlik yapmaktadır. Geçmiş dönemlerde Meclis Üyesi adaylığı ve milletvekili aday adaylıkları bulunan Ayvaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.