BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de aday gösterilmeyen Zeki Aygün, İbrahim Şirin’e başarılar diledi 

Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin ile AK Parti İlçe Teşkilatlarına çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Aygün, seçim sürecinde daima yanlarında olarak AK dava için çalışmaya devam ettiklerini belirtti 

11 Şubat 2024 09:04
Derince’de aday gösterilmeyen Zeki Aygün, İbrahim Şirin’e başarılar diledi 

İlçe halkıyla sık sık bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve beraberindeki heyet bu kez Yelken Kafe’de düzenlenen programda Çenedağ, Deniz ve Yavuz Sultan mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda Başkan Aygün’e AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve teşkilat mensupları eşlik etti. Açılış konuşmasını yapan Başkan Aygün, konukları selamlayarak, Başkan Adayı Şirin’e, İlçe Başkanı Merdan’a ve teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek seçim sürecinde daima yanlarında olduklarını belirtti.

BAŞKAN AYGÜN ŞİRİN’E BAŞARILAR DİLEDİ

AK Parti’de önemli görevlere imza attığını belirten Başkan Aygün, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti’de birçok önemli göreve imza attım. Bu bir bayrak yarışıdır. Allah’ın izniyle benden sonraki arkadaşlarımız çıtayı daha da yukarı taşıyacaklardır. Bu doğrultuda Başkan Adayımız İbrahim Şirin’e, İlçe Başkanımız Koray Merdan’a ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bizler de bu süreçte daima onların yanında olacağız. AK davamızın uğrunda milletimize ve ülkemize hizmet edebilmek için bütün gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MERDAN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İlçenin dört bir yanında AK Parti teşkilatları olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlçe Başkanı Merdan, “Öncelikle Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Yine bu anlayışla ilçemizin dört bir yanında AK Parti teşkilatları olarak kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Allah’ın izniyle AK Parti Derince Belediye Başkan Adayımız İbrahim Şirin ile birlikte kapısını çalmadık hane bırakmayana dek de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞİRİN VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Derince’nin her noktasında gönülden gönüle bağ kurmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, “Belediye Başkanımız Zeki Aygün’ün ve kıymetli AK Parti teşkilatlarımızın desteği ve çalışmaları bizim için çok önemli. Bu bağlamda bizlerle birlikte gecesini gündüzüne katan tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizin her noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kıymetli halkımızla bir araya gelerek onlara Derincemiz için yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Sokak sokak, mahalle mahalle gezerek halkımızın gösterdiği büyük teveccühle gönül bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.