BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez adayı Balıkçı Mevlit Kandili nedeniyle tatlı dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi, Körfez Belediye Başkan Adayı, Tayfun Balıkçı, Miraç Kandili dolayısı ile Körfez’de vatandaşlara tatlı ikramında bulundu 

07 Şubat 2024 21:21
Körfez adayı Balıkçı Mevlit Kandili nedeniyle tatlı dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Miraç Kandili dolayısıyla Körfez'de yaşayan vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Balıkçı, Körfez halkının Miraç Kandili'ni kutlamak ve sevgi ve hoşgörü mesajları iletmek amacıyla bu etkinliği düzenledi. Balıkçı, Körfez'de yaşayan herkesin birlik ve beraberlik içinde güzel bir kandil geçirmesini diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, 6 Şubat akşamı tüm İslam aleminde ve ülkemizde kutlanan Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Balıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, özenle hazırlanan lokma tatlılarını Körfezli vatandaşlara dağıttı. Bu özel günde, Cumhuriyet Halk Partisi, Körfezli vatandaşların kandilini kutladı ve onlarla birlikte olmanın mutluluğunu paylaştı. Miraç Kandili'nin manevi atmosferinde, Tayfun Balıkçı ve ekibi, vatandaşlara tatlı ikramıyla birlikte sevgi ve hoşgörü mesajları da iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.