BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’deki okulun bahçesinde öğrenci velisi öldürüldü

Derince’de eğitim veren Kocaeli Öğretmenler İlköğretim Okulu’na çocuğunu almayan gelen Murat Tosun bıçaklanarak öldürüldü. 

06 Şubat 2024 21:25
Derince’deki okulun bahçesinde öğrenci velisi öldürüldü

İddialara göre Derince Turgut Özal Caddesi'nde üzerinde eğitim veren Kocaeli Öğretmenler İlkokulu'na çocuğunu almak için gelen servis şoförlüğü de yapan evli 3 çocuk babası Murat Tosun, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kalan Murat Tosun kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Cinayetle biten saldırıdan sonra kaçan zanlılar M.K. (51) ve oğlu B.K. (24) kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.Aralarında husumet olduğunu söyleyen babanın Tosun’u tuttuğu, oğlunun da bıçakladığı ortaya çıktı. Cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine konuldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.