BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eski AKP’li Şevki Demirci İYİ Parti’den Çayırova’ya aday

Bir dönem Çayırova’da Belediye Başkanı olarak da görev yapan Şevki Demirci İYİ Parti’den aday olduğunu duyurdu. 

04 Şubat 2024 18:37
Eski AKP’li Şevki Demirci İYİ Parti’den Çayırova’ya aday

İşte Şevki Demirci’nin sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o mesajın içeriği:

ÖZLEM BİTİYOR..

Haydi Bismillah.Çayırova’mızda; halkımızın hizmetine sunduğumuz ve sunacağımız hizmet kervanını tekrar yola çıkarmak üzere Çayırova Belediye Başkan Adaylığımızı açıklayacağımız basın toplantımıza tüm Çayırovalı Hemşehrilerimizi Pazar günü /Saat 14 ;00 de İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı önünde buluşmaya davet ediyorum.


İYİ Parti adına yapılan açıklamanın içeriği de şöyle:

Demirci’yle hizmetler kaldığı yerden devam edecek 

İYİ Parti’nin toplumsal uzlaşının, söz konusu hizmetse bir ve bütün olmanın tek adresi olduğunu herkese göstereceğiz. İYİ Parti ile milletimizi yeniden barıştıracağız.

Çayırova’ya yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Şevki Demirci’ye İYİ Parti rozetini taktık. Sırada hizmetlerini kaldığı yerden devam ettirmesi var.

Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, İl Başkanımız Nusret Acur ile programımıza katılım sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gencay Yıldıztekin, Gebze Belediye Başkan Adayımız Sadık Güvenç, Darıca Belediye Başkan Adayımız Özhan Aşkın Öztürk, Dilovası Belediye Başkan Adayımız Emin Yılmaz ve İYİ’lik hareketinin tüm temsilcileri ile birlikte Çayırova ve Kocaeli’nin 12 ilçesinde başarılı olacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.