BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partisi İzmit adayı Yazıcı’dan iddialı sözler

Zafer Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Recep Yazıcı iddialı konuştu. 

02 Şubat 2024 15:07
Zafer Partisi İzmit adayı Yazıcı’dan iddialı sözler

Yazıcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Burada büyüdük, bu kentte eğitim hayatımızı tamamladık. Çevre Mühendisi olduk. Öğrendiklerimizi yaşadığımız şehre uygulamak için halkımızın huzuruna çıktık. Tüm samimi ve içtenliğimle belediye başkanlığı seçiminde yüzde 17 kazanma olasılığımız var. 

Biz AK Parti ve CHP yarışırken aradan sıyrılabilecek bir partiyiz. İnşallah Rabbim nasip eder. Kentin eksiklerini biliyoruz. Şu an ki belediye başkanımızım yaptığı ve yapamadığı şeyler var. Biz vizyonumuzu şunlara göre belirliyoruz; şeffaflık ve katılımcılık, çevre dostu projeler, sosyal politikalar, altyapı ve ulaşım, eğitim ve bilinçlendirme, kültür ve sanat, ekonomik kalkınma ve turizm.


Çevre Mühendisi olarak çevremizi ve doğamızı temiz tutmak için sıkı çalışacağız. Çöpler gerçekten önemli bir sorun. En ufak bir yağmurda kenti su basıyor. Bunu ortadan kaldırmalıyız. Kentimiz marka bir kent. Bunu daha çok ön plana çıkaracağız. Seçildiğimizde kentimizi turizm kenti yapacağız. Şehrimiz yerli ve yabancı turistlerin bildiği bir şehirken, İzmit yabancı turistlerin bilmediği bir şehir oldu.

Bir ekip olarak çalışacağız. Ben neysem ekip arkadaşlarım da o. Bunların hepsinden ziyade sizlere daha iyi hizmet etmek için buradayız. Birlikte İzmit'in daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. "Unutma..! sen İzmit'sin" sloganıyla İzmitlilerin ruhunu canlandıracağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.