BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'de adayların açıklanma tarihi belli oldu

AKP’nin Kocaeli'deki ilçe belediye başkan adayları Cumartesi günü açıklanacak. 

31 Ocak 2024 16:28
AKP'de adayların açıklanma tarihi belli oldu

İktidar partisi AKP’de bilindiği gibi 10 Ocak’ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yeniden aday ilan edilmişti. İlçe Belediye başkan adaylarının açıklanması da sabırsızlıkla bekleniyor.

Hiç kimsenin belirlenen adaylarla ilgili net bilgisi yok. Büyükşehir Belediye Başkan Tahir Büyükakın gibi tüm gelişmelerden haberdar olanlarda yorum yapmıyorlar! 

Bazı illerde tam tersi bir tavır içine girilse de AKP Genel Merkezi’nin tarzı bu! Bilgi son ana kadar sızdırılmıyor. Kocaeli’nin kuzeyinde yer alan belediyelerdeki mevcut 4 başkanın yeniden aday gösterilmeme ihtimali de AKP kulislerinde konuşuluyor. 

AKP'nin Kocaeli'deki ilçe belediye başkan adayları Cumartesi günü saat 12.00'de Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek toplantı ile açıklanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.