BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt

İBB Başkanı İmamoğlu, Akşener'in "Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane" iddiasına yanıt verdi. 

31 Ocak 2024 18:50
İmamoğlu'ndan Akşener'e yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  İstanbul Tasarım Müzesi'nin açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin billboardlarının İBB tarafından engellendiğine dönük iddiası hakkında konuştu. İmamoğlu, Akşener'i yalanlayarak şunları söyledi:

"EN İYİ AKŞENER BİLİR" 

- Bizim öyle bir engelleme ve bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendileri bilirler. Ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı ama muhtemelen bu bilboard meselesi... Yansıyı gösterdi bana arkadaşlar. Bu işin İstanbul boyutu yok muhtelif şehirleri var. Bu işler de firmalarda yönetiliyor, onlarla konuşabilirler. Belli ki İstanbul'da İmamoğlu üzerinden konuşmak veya İmamoğlu'na taş atmak bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiyo

- Hayırlısı, Allah'tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz, bize doğru gelen taşların hepsi havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim öyle bir endişemiz yok. İnsanlara ve demokrasi karşı her zaman sorumluluk hissettik. Hiçbir zaman bu sorumluluğun dışında hareket etmedik, bunu en iyi Sayın Akşener bilir.     

AKŞENER NE DEMİŞTİ? 

Bu sabah partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, yerel seçim için hazırlanan afişlerin İstanbul’da billboardlara asılmasının engellendiğini öne sürmüştü. Akşener "Bu kez bizi (billboardlarımızı) engelleyen Beştepe değil, Saraçhane" demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.