BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seçimlere kadar provokasyonlara karşı uyanık olmayız

Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da bir kiliseye yapılan silahlı saldırı hakkında "Yerel seçimlere kadar provokasyonlara karşı uyanık olmayız" açıklamasını yaptı. 

30 Ocak 2024 15:29
Seçimlere kadar provokasyonlara karşı uyanık olmayız

Partisinin haftalık grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, konuşmasına Sarıyer’de iki teröristin Pazar ayini sırasında kiliseye yaptıkları silahlı saldırısı hakkında açıklama yaparak, “Sarıyer’deki ayin sırasında iki teröristin saldırısında bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu eylemi lanetliyorum.

Teröristlerin kısa sürede yakalanması memnuniyet verici. Toplumsal huzurumuzu bozmak isteyen Türkiye düşmanları eylemlerinde vazgeçmiyor.

Seçimlere kadar provokasyon yapmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. Fırsat vermeyeceğiz. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli.” İfadelerini kullandı.

YEREL SEÇİM MESAJI: ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Mersin’de gerçekleştirdikleri ilk mitingleri hakkında konuşan Bahçeli partisinin yerel seçimlere hazırlandığını, Mersin’in Cumhur İttifakına kenetlendiğini belirterek, “Milletimiz oluşturan her vatan evladı bir ve eşittir. İmtiyazlı bir azınlıktan asla söz edilemez. Bir asırlık cumhuriyetin en büyük kazanımlarından biri fırsat eşitliğidir. Cumhur bizim Türkiye hepimizindir.

MHP 31 Mart’a inanmışlıkla hazırlanmakta. Mersin açık hava toplantımız muhteşem bir katılımla gerçekleşti. Vatanperverlerin sesi işitildi. Mersin Cumhur İttifakı’nda kenetlenmiştir. Mersin’e ambargo koyan bölücülere izin yoktur.

31 Martta hizmet ve hidayet kazanacaktır. Çok çalışacağız. Heceyi gündüze katacağız. 31 Mart’a kadar yorulmayacağız. Yerel yönetimleri köhne siyasetten kurtaracağız. Yol haritamızı çizdik. Önümüze fitne bariyerleri koyanları kırıp geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.