BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sertif Gökçe’den ziyaretlere tam gaz devam 

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret etti. Başkan adayı Gökçe, “Bize iletilen görüşler, bizim için büyük önem taşıyor” dedi 

26 Ocak 2024 17:34
Sertif Gökçe’den ziyaretlere tam gaz devam 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Derince Belediye Başkan adayı Sertif Gökçe dernek ziyaretleri kapsamında bu seferde Kocaeli Yığılcalılar Derneği oldu. İlçe örgütü ile birlikte Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret eden Gökçe, Derince’nin sorunlarını çözme noktasında ortak akıl vurgusu yineledi.

“DERİNCE’NİN SORUNLARINI ELE ALDIK”

Kocaeli Yığılcalılar Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş ve yönetimine teşekkür eden Gökçe, “İlçe Başkanımız, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimimizle bir araya gelerek, Kocaeli Yığılcalılar Derneği'ni ziyaret ettik. Derince'nin karşılaştığı sorunları detaylı bir şekilde ele aldık. Bize iletilen görüşler, bizim için büyük önem taşıyor. Derince'mizi, ilçemizde faaliyet gösteren STK ve derneklerle birlikte, ortak bir akıl ile yönetmeye kararlıyız” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.