BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince İshakçılar’da karne heyecanı

Yarıyıl tatili dolayısıyla Derince İshakçılar İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreninde öğrenciler karne almanın mutluluğunu yaşadı 

19 Ocak 2024 20:05
Derince İshakçılar’da karne heyecanı

Ülke genelinde olduğu gibi Derince’de de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. 16 gün boyunca dinlenerek 5 Şubat Pazartesi günü yeniden okula dönecek olan öğrenciler için yarıyıl tatili öncesi Derince İshakçılar İlkokulu ve Ortaokulu’nda karne töreni düzenledi. Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Erin, ilçe milli eğitim şube müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı tören coşku içerisinde geçti. 

İSHAKÇILAR’DA DÜZENLENDİ

Düzenlenen törenle 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin ilk yarıyılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan öğrenciler kendileri için hazırlanan karnelerini ve hediyelerini protokolün elinden almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencileri tebrik eden Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, bütün öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller temennisinde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “Karne törenine katılarak, çocuklarımızın heyecanına ve mutluluğuna ortak olduk. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.