BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bilgi Köprüsü’nden Motivasyon ve Strateji semineri

Kocaeli’de eğitim konusunda öncü olan Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, öğrencileri için hazırladıkları seminerlerle göz doldurmaya devam ediyor. Son olarak Motivasyon ve Strateji Semineri ile birbirinde önemli isimleri öğrencileri ile buluşturdu  

18 Ocak 2024 00:46
Bilgi Köprüsü’nden Motivasyon ve Strateji semineri

Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, Ahtera Kaşıbeyaz Kitabevi iş birliği ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Motivasyon ve Strateji Semineri” düzenledi. Genel başlığı Motivasyon ve Strateji olan seminere konuşmacı olarak; Hız Yayınları Kurumsal Yayınlar Akademik Yönetmeni Ali Rıza Bayzan, Uzm. Dr. Hipnoterapist Fulya Özbaba, Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi Kutluhan Bilgeşah ve Matematiğin Güler Yüzü olarak tanınan Hız Yayınları Lise Yayın Yönetmeni Mustafa Güler katıldı. 

ÖĞRENCİLER DİYAFRAM DERSİ ALDI

Ali Rıza Bayzan, hızlı öğrenme için beynimizin bizden beklentileri konusunda bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasını dinleyicilerle etkileşimli sohbet halinde gerçekleştiren Bayzan aralarda sorduğu sorulara doğru yanıt verenlere test kitabı hediye etti. Sonrasında sahne Fulya Özbaba, “Kaygı ve Paniğe Son” sloganıyla nefes terapisi hakkında bilgi verdi. Ardından katılımcılardan birkaç öğrenciyi sahneye çağırdı ve bizzat uygulamalı olarak diyafram nefesi almayı öğretti. 



CHAT GPT İLE NASIL PARAGRAF ÇALIŞILIR

Bir yapay zekaya dayalı sohbet robotu olan Chat GPT hakkında bilgi veren Kutluhan Bilgeşah ise, Chat GPT ile nasıl paragraf çalışılır, YKS için nasıl bir yarar sağlayabilir katılımcılara aktardı. Konuşmasını Chat GPT’de bir soru üzerinden uygulamalı pekiştirerek konuşmasını noktaladı. 

MATEMATİĞİN GÜLER YÜZÜ

Bütün salonun büyük ilgiyle beklediği “Matematiğin Güler Yüzü” Mustafa Güler son konuşmacı olarak YKS sınavı için matematik dersine en doğru çalışma biçimlerini anlattı. TYT sınavı için deneme önerirken AYT sınavı için konu çalışmaları gerektiğini vurguladı.     Seminer sonunda Güler, öğrencilerle fotoğraf çektirdi. 

ALİ KORKMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Gösterilen ilgi, emeği geçenleri sevindirirken katılımcılar da edindikleri bilgiler doğrultusunda memnun ayrıldı. 3 saat süren seminerin ardından kürsüye çıkan Özel Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz, önemli bilgiler paylaşan konuşmacılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.