BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partisi’nde Mümin Kozan adaylıktan çekildi, siyaseti bıraktı

Zafer Partisi’nden İzmit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan, eski Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan aday adaylığından çekildiğini ve siyasete nokta koyduğunu açıkladı. 

17 Ocak 2024 20:22
Zafer Partisi’nde Mümin Kozan adaylıktan çekildi, siyaseti bıraktı

Mümin Kozan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: 

Kıymetli hemşehrilerim, değerli yol arkadaşlarım, 2017 yılından günümüze, çok zor koşullara rağmen sizlerle birlikte şehrimiz ve siz değerli hemsehrimiz için siyaset arenasında yer aldık.

Kul korkusunun Allah korkusunun önüne geçtiği bu dönemlerde Hak bildiğimizden geri durmadık, her girdiğimiz mecliste de hak olanı yüksek sesle söyledik.

Bu süreç zarfında, kendini şehrimize, Kocaeli ye ait hissetmeyenlerin bu şehirde siyaset yapmasının uygun olmadığını, siyaset mecrasında sıklıkla dile getirdik.
Bu siyasi düsturdan da çok şükür hiç bir zaman taviz vermedik. Fakat gelinen noktada, işlerimi İstanbul dan Kocaeli ye bir türlü taşıyamamam sebebiyle ( bunun için çok emek verdim, yakınlarım da bilir)

Kendimi Kocaeli nin öz evladı görsem bile İstanbul’da yaşayıp Kocaeli de siyaset yapmayı öncelikle kendi insani ve siyasi etik kurallarıma uygun görmediğimden, aktif siyasetten ve Zafer Partisi İzmit Belediye Başkanlığı Aday Adaylığından çekiliyorum.

Bundan sonraki süreçte de siyaset yapmayı da düşünmüyorum. Zafer Partimizde siyasete başladığımız günden bugüne desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen başta aileme, Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ a.

Her şeyden önce ailemizden biri olmayı seçen tam bir abi olan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Çolak a. Ve yardımcısı Sayın Kürşat Dağ a. Çok kıymetli Kocaeli teşkilatına ve güzide İl başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Allah’a emanet olunuz .

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.