BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Terörist başı ile görüşülsün yazılı paylaşımını sildi

Cumhur İttifakı dışındaki siyasi partileri terörist ilan eden iktidar ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin 2012'de yaptığı paylaşım gündem oldu. Terörist başı ve Kandil ile görüşmelere devam edilmesi gerektiği savunan Destici söz konusu paylaşımını sildi. 

15 Ocak 2024 18:24
Terörist başı ile görüşülsün yazılı paylaşımını sildi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri sonrası yaptığı paylaşım tepki çekti. Muhalefet partilerinin logolarını paylaşan Destici söz konusu partileri terörle ilişkilendirdi.

Paylaşımı tepkiye yol açan Destici daha sonra "Yarası olan gocunur demişler. Allah aşkına paylaşımımda herhangi bir partiye hakaret ya da PKK’nın siyasi şubesi olan partiler hariç hiçbirine terör örgütü ile iltisaklı olduklarına dair itham var mı?" açıklaması yaptı.

Ardından Destici'nin geçmişte yaptığı paylaşımlar gündem oldu. Destici "Analar, babalar ağlamasın diye özerkliği kabul edebiliriz (Onun için Oslo, Apo ve Kandil ile görüşmeye devam" paylaşımını sildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.