BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Partisi Kocaeli'de aday çıkarmıyor mu?

Gelecek Partisi, 31 Mart'taki yerel seçimlerde yarışacak 72 il ve ilçe için adaylarını duyurdu. Ahmet Davutoğlu’nun liderliğini yaptığı parti, İstanbul ve Ankara büyükşehirlerinde aday çıkarmadı. Listede Kocaeli içinde açıklanan aday yok. 

14 Ocak 2024 06:32
Gelecek Partisi Kocaeli'de aday çıkarmıyor mu?

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi partilerin aday belirleme süreçleri de hızlanıyor. İktidar ve muhalefet kanadından birçok il ve ilçe belediye başkanlığı düzeyindeki adaylar peş peşe açıklanırken Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığında bulunduğu Gelecek Partisi de adaylarını duyurdu.

Gelecek Partisi, yerel seçimler için 72 il ve ilçede çıkardığı adayları açıkladı. Listede Kocaeli adına açıklanan aday yok.

Bugün adaylarını açıklayan Gelecek Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde aday çıkarmadı.

İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyesinde aday gösteremeyen partiden bu illerde kimi destekleyeceklerine dair herhangi bir açıklama gelmedi.

Gelecek Partisi, 9 askerin şehit olması sebebiyle lansman yapılmadığını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.