BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li Başkan Dokuzlar görme engelli Ferhat’ı TOGG’la gezdirdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, görme engelli Ferhat Yılmaz’ın TOGG’la gezme hayalini gerçekleştirdi. 

11 Ocak 2024 13:02
AKP’li Başkan Dokuzlar görme engelli Ferhat’ı TOGG’la gezdirdi

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatına  gelerek İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ı ziyaret eden özel birey Ferhat Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretinde Başkan Dokuzlar’a yerli ve milli gururumuz TOGG ile gezme hayali olduğunu söyledi. Ferhat’ın hayalini gerçekleştirmek için Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle evinde ziyaret eden Başkan Dokuzlar, Ferhat’ın hayalini gerçekleştirdi.

‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’

Görme engelliler için özel bir haftada görme engelli Ferhat Yılmaz’ı hayallerine kavuşturarak TOGG ile İzmit’te gezdiren Başkan Dokuzlar “ Ferhat bizi ziyarete geldiğinde ‘Halil Ağabey TOGG’a binmek istiyorum’ dedi. Bizler de Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle ziyaret ettiğimiz özel yavrumuz Ferhat’ı TOGG ile buluşturup hayalini gerçekleştirdik. Onun mutluluğuna şahit olmak her şeye değer.”dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.