BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: İzmit'te yeniden tarih yazacağız

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, adayın ön seçimle belirlenmesi kararı alınan İzmit’e yeniden talip olduğunu açıkladı. 

10 Ocak 2024 03:13
Hürriyet: İzmit'te yeniden tarih yazacağız

Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

Ön seçim talebim neticesinde bu akşam Sayın Genel Başkanın MYK'da "belediye başkanı istedi" diyerek ön seçim kararı vermesi örgütün motivasyonu, üyelere değer verilmesi ve heyecana ortak edilmesi için çok önemlidir ve doğru bir karardır. 

Genel başkanımızla ve yetkili genel başkan yardımcıları ile uzun süre istişarelerde bulunduk ve anketlerde yüzde 72 gibi memnuniyet çıkması sonucu bundan 2 hafta önce sayın genel başkan hızlıca İzmit'e dosya vermemi istemişti. Ve o hafta MYK ve PM gündemine İzmit'e atanmamla ilgili apar topar karar getirilmişti. 

Ancak hem sayın genel başkandan hem de genel başkan yardımcısı Gökan Zeybek'ten rica ederek İzmit İlçe Başkanımızın da bilgisi dahilinde ismimi PM gündeminden çıkartmıştım. Ve bu şekilde atamanın doğru olmadığını illaki İzmit için adaylık olacaksa aday adaylarına ve üyelerimize haksızlık olmaması açısından gerekirse ön seçim alternatifi değerlendirilmeli demiştim. 

Bu süre zarfında yapılan görüşmeler ve pazartesi akşamı Sayın Genel Başkan ile yaptığımız telefon görüşmesi neticesinde ön seçim konusunda hem fikir olduk ve ön seçime girerek İzmit’e aday olmaya karar verdik. Yıllar sonra bu heyecanın yaşanmasında katkısı olan biri olarak en güçlü şekilde ön seçimden çıkarak yeniden İzmit’te tarih yazacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.