BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cuma Ayvaz Saadet Derince’den aday

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığı 31 Mart tarihinde yapılacak Yerel Seçimler için aday adayı başvurularını almaya başladı. 

30 Aralık 2023 21:08
Cuma Ayvaz Saadet Derince’den aday

Saadet Partisi Derince İlçe Başkan yardımcılarından Cuma Ayvaz, belediye başkanlığına aday adayı olduğuna dair evraklarını İlçe Başkanı Latif Gökhan Durtaş’a teslim etti.

Cuma Ayvaz, Derince'nin dürüst ve ilkeli yöneticilere ihtiyacı olduğunun altını çizerek şöyle konuştu: "Millî görüşün değerleriyle donatılmış, doğru ve adil yönetim anlayışıyla Derince’yi en iyi biz yönetiriz. Hedefimiz, örnek bir belediyecilik sergileyerek tüm Türkiye’ye hizmetin nasıl yapılacağını göstermek.

CUMA AYVAZ KİMDİR?

1979 Gümüşhane doğumludur. 1993’te Kocaeli’ne yerleşen Ayvaz İzmit Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirip ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden Mezun olmuştur. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nda dört yıl yöneticilik yapmış olan Ayvaz, 14 yıldır Derince’de Mali Müşavirlik yapmaktadır. Geçmiş dönemlerde Meclis Üyesi adaylığı ve Milletvekili aday adaylıkları bulunan Ayvaz evli, 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.