BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’in bağımsız adayı Can’dan Arabistan’a sert sözler

İzmit Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Can, emperyalistlerle canciğer kuzu sarması oldukları herkes tarafından bilinen Suudi Arabistan yetkililerinin Galatasaray, Fenerbahçe maçı öncesi Türk bayrağına, İstiklal Marşı ve Atatürk’e karşı saygısızlıklarına sert tepki gösterdi. 

29 Aralık 2023 18:08
İzmit’in bağımsız adayı Can’dan Arabistan’a sert sözler

Mustafa Can’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:

O LOVE YOU SUUD   

Başlığa bakıp beni asmayın lütfen. Bütün tarihleri boyunca emperyalizmin ve emperyalistlerin köpeği olmuş Suudi Amerika’nın hayatları boyunca boyun eğmemiş, tarih yazmış, devlet kurmuş bir milletı ve bağımsızlık benim karakterimdir diyerek yedi düvele kafa tutan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hazmedeceklerini beklemiyorum.

Çünkü onlar Türk bayrağımıza ve İstiklal marşımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e tahammül edemez, Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale de, Kıbrıs’ta, yedikleri silleleri unutmazlar.

Ne alaka demeyin. Hepsi aynı zihniyetin, aynı hazımsızlığın ürünü çünkü. Onlar kendilerine ağa kabul ettiklerine olan vazifelerini yapıyorlar. Bu arada böyle bir organizasyon neden burada? Bu sorgulanmalı.

Hemen şimdi TFF istifa etmeli. Hemen Gençlik ve Spor Bakanı görevden alınmalı. Suud'da görev yapan futbolcu, teknik adam sözleşmelerini fes etmeli. Hac hariç Umre organizasyonları iptal edilmeli. Tabii bununla beraber ben Suudi Arabistan’a (Suudi Amerika’ya) teşekkür ediyorum. Uzun zaman sonra millet olarak devlet millet, vatan, bayrak ve Atatürk konusunda tek yürek olduk. O Love You Suud.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.