BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Selvi, Tipioğlu ve Karslılarla buluştu

AK Parti’nin Kocaeli’deki en genç belediye başkan aday adayı olarak öne çıkan Körfezli iş insanı Ferhat Selvi, saha programları kapsamında kenti ve Ankara özelindeki girişimlerini sürdürüyor. Aday adayı Selvi, geçtiğimiz günlerde başkentte yaptığı temasları sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitti ve Kocaeli Milletvekili ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu ile bir araya geldi. 

14 Aralık 2023 10:54
Selvi, Tipioğlu ve Karslılarla buluştu

Gerçekleşen buluşma sırasında samimi güncel konular ve yerel seçim süreci hakkında sohbet eden AK Partili aday adayı Ferhat Selvi, ilgisi dolayısıyla milletvekili Veysel Tipioğlu’na teşekkür etti. Tipioğlu da genç aday adayı Selvi’yi kutladı ve çıktığı yolun kendisi için hayırlı olmasını diledi. Bu arada AK Partili Ferhat Selvi, Körfez’deki programı kapsamında ise Kocaeli Karslılar Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

“YENİ BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK”

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Bazgan ile Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz’ın da hazır bulunduğu buluşma sırasında Karslıların AK Partili aday adayı Ferhat Selvi’ye olan yakın ilgisi dikkat çekti. Gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür eden Selvi, “Bir yolculuğa çıktık. Körfez ilçemiz için yapmak istediklerimiz, hayallerimiz, daha güçlü yarınlar ve daha güçlü Körfez hedefimiz var.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Türkiye’de AK Parti’mizin, Cumhur İttifakı’mızın yerelde ve genelde yaptığı hizmetleri zaten biliyoruz. Sonuç ne olursa olsun sizlerle bir arada olmak çok güzel. Karslı dostlarımın varlığı sadece bizler için değil ilçemiz ve kentimiz için de çok değerli bir unsur. Ayrıca yaklaşımınız, gösterdiğiniz yakın alaka bizleri çok mutlu etti, teşekkür ediyorum” dedi. Selvi konuşmasının devamında adaylık gerekçelerini ve hedeflerini anlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.