BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Buz Pateni Federasyonu yönetimi Tayyip Erdoğan gibi davrandı!

Türkiye Buz Pateni Federasyonu yönetimi TBMM Genel Kurulu’nda kendilerini eleştiren CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’da sürekli benzer tavırlar içinde. Oysa iddialara tek tek yanıt vermek, karşı tarafı rencide etmek çok daha akıllıca bir davranıştır.  

12 Aralık 2023 16:10
Buz Pateni Federasyonu yönetimi Tayyip Erdoğan gibi davrandı!

Türkiye Buz Pateni Federasyonu adına konuyla ilgili yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko’nun 31.10.2023 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurul kürsüsünden sarf ettiği, buz pateni sporunun gelişmesi ve sporcuların başarılarının daha ileriye taşınması maksadıyla üstün bir özveri ve çaba ile çalışan Federasyonumuz ve Federasyonumuz sayın yetkililerini hedef alan, iftira ve hakaret suçuna vücut veren iddia ve ithamları sebebiyle hakkında Federasyonumuzca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.