banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP Körfez’de Selvi sahadan ayrılmıyor

AK Parti Kocaeli teşkilatlarının en genç adaylarından biri olarak öne çıkan Körfez Belediye Başkan aday adayı Ferhat Selvi, saha programlarına olanca hızı ile devam ediyor. Gittiği her yerde oldukça samimi ve büyük bir içtenlikle karşılanan aday adayı Selvi, dün de Hacı Osman Mahallesi’nde seri ziyaretlerde bulundu. 

11 Aralık 2023 12:19
AKP Körfez’de Selvi sahadan ayrılmıyor

Hem mahalle esnafını gezen ve hem de bölgede kurulan sem pazarında pazarcı esnafını ve alışveriş için gelen vatandaşları selamlayan AK Partili Ferhat Selvi, gittiği her yerde ve nokta vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştı. Halkın ve esnafın ilettiği talepleri dinleyen Selvi’ye bu taleplere karşı kendi çözüm önerilerini de sundu.

“VATANDAŞIMIZLA SOHBET ETTİK”

Gittiği her yerde vatandaşlara adaylık gerekçelerini anlatan ve gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür eden AK Partili Ferhat Selvi, “Hacı Osman Mahallemizde kurulan semt pazarımızı ziyaret ettik. Hem pazarcımız, hem bölge esnafımız ve hem de vatandaşlarımızla hasbihal etme imkanı bulduk.

“CUMHUR İTTİFAKI YİNE TEK ALTERNATİFTİR”

Gördüğümüz tablo şu; milletimiz hala ve en güçlü olarak Cumhur İttifakı’nı destekliyor. Bu etki ve gücün önümüzdeki yerel seçime de yansıyacağını, milletimizin en büyük beklentisinin istikrarın sürmesinden yana olduğunu görüyoruz. Toplum nazarında AK Parti ve Cumhur İttifakımız yine tek ve en güçlü alternatif durumundadır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.