banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BTP, Körfez Belediye Başkan adayını ilan etti

İş kadını, Gülsüm Demir Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Körfez Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

11 Aralık 2023 13:25
BTP, Körfez Belediye Başkan adayını ilan etti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tüm seçim bölgelerinde tek başına seçime girme kararı alan BTP adaylarını açıklamaya başladı. Daha önce Dilovası, Darıca, Çayırova,Gebze aday adaylarını açıklayan BTP Körfez ilçedeki Elit Restaurant’ta basın açıklaması yaparak Körfez ilçe belediye başkan aday adayını açıkladı.

Toplantıya BTP Körfez ilçe başkanı İrfan Barutçu, BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can katıldı. BTP Körfez ilçe belediye başkan aday adayı Gülsüm Demir tüm Körfezli hemşehrilerimden destek bekliyorum dedi.

Ve Prof. Dr. Haydar Baş’ın Sosyal Devlet Milli Devlet Projesini yerel yönetimlerde de hayata geçireceklerini ifade etti. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can yetkiyi milletimizden istiyoruz hizmete hazırız güçlüden,yalandan, ranttan değil doğrudan yana olursak yerelden genele her işi çözeriz dedi. Genel başkanımız Hüseyin Baş bu seçimlerin tek kazananı olacak dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.