BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hüseyin Erol adaylık başvurusundan sonra atağa kalktı!

İzmit Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Hüseyin Erol, mahalle temsilcileri ile buluşmaya devam ediyor. Erol, 6 mahalle temsilcisi ile tek tek konuştu. 

07 Aralık 2023 10:18
Hüseyin Erol adaylık başvurusundan sonra atağa kalktı!

Pazartesi günü itibariyle aday adaylığını açıklayan Hüseyin Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hüseyin Erol, mahalle temsilcileri ile buluşma programı kapsamında 6 mahalle temsilcisi ile buluştu.

Sabah saatlerinde Yenişehir Mahalle Temsilcisi Halis Dedekoç ile başlayan Erol, daha sonra 28 Haziran Mahalle Temsilcisi İsmail Şahin, Bekirdere Mahallesi Temsilcisi Lütfü Obuz, Fevzi Çakmak Mahalle Temsilcisi Zuhal Tırka, Akarca Mahalle Temsilcisi Hasan Yılmaz ve Yeşilova Mahalle Temsilcisi Erol Şerit ile günü noktaladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.