BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’de başkan adaylığı için isim vererek anket yapıldı mı?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadıklarını söyledi. Öte yandan Kocaeli’de kimi belediye başkanı görmek istersiniz? soru başlıklı anketler yapıldığı biliniyor. Şen’in açıklaması da sadece bir isim üzerinden anket yapmadık anlamına geliyor.  

03 Aralık 2023 20:57
AKP’de başkan adaylığı için isim vererek anket yapıldı mı?

AKP'den anket söylentilerine yanıt... AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Parti olarak Türkiye'nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.