BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partili gençler öğrencileri dinlemek için ev ev geziyor!

Üniversite öğrencilerinin gün geçtikçe artan barınma ve geçinme sorunlarını dinlemek için İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mutlu Sarı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umutcan Turgun ile birlikte üniversiteli öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor 

30 Kasım 2023 11:04
İYİ Partili gençler öğrencileri dinlemek için ev ev geziyor!

İYİ Parti Kocaeli Gençlik Kolları fahiş kira fiyatları yüzünden geçinemeyen, yurtlarda çeşitli problemler yaşayan, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde senelerdir çözülemeyen sokak hayvanları sorununu birinci ağızdan dinlemek ve gereken önlemleri almak, yerel yöneticilere ileterek çözüm odaklı çalışma başlatmak adına üniversite öğrencilerini evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. 
 
TÜRKİYE PAYLAŞTIKÇA EŞİTLENECEK

Başkan Mutlu, yerelde başarılı olduğumuz tüm bölgelerde İYİ Parti’nin Rüzgârgülü Projesi’nin hayata geçeceğinden söz etti; “Biz İYİ Parti olarak Rüzgârgülü’nü; sağlıktan eğitime, istihdamdan yerel ekonomiye, yoksulluktan gelir eşitsizliğine kadar, Türkiye’nin en can alıcı sorunlarına parmak basan çok yönlü bir kalkınma projesi olarak tasarladık. Rüzgârgülü Projesi ile gençlerin doğru beslenmesini sağlamak ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak mümkün. Ülkemizde aileler, artan gelir eşitsizliği ve yoksulluk altında çocuklarını okutmaya çalışıyor. Ne yazık ki bugün Türkiye’de, her 3 çocuktan 1’i, yoksullukla ve yoksunlukla mücadele ediyor. Sözün özü, Rüzgârgülü Projesiyle birlikte; Türkiye, paylaştıkça eşitlenecek, eşitlendikçe büyüyecek!”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.