banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özel Körfezi’mde Sıra Gecesi coşkusu

Kocaeli’nin en köklü eğitim kurumlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl da öğretmenler gününü büyük bir coşku ve çok çeşitli etkinliklerle kutladı. 

28 Kasım 2023 13:49
Özel Körfezi’mde Sıra Gecesi coşkusu

Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü kutlamalarında, okul idarecilerinin yaptığı günün anlam ve önemine dair konuşmaların ve hediye takdiminin ardından, okul korosundaki öğrenciler öğretmenlerine sürpriz yaparak şarkılar söylediler. 

Okul Aile Birliği üyeleri tarafından hazırlanan ikramlıklar eşliğinde sohbet ederek yemekler yendi. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğretmenleri ile bir araya gelen okul idarecileri, öğretmenlik mesleğinin ne kadar değerli olduğunu böyle özel günlerde tekrar hissettiklerini aktardılar ve organizasyon için okul aile birliği üyelerine teşekkür ettiler.



KÖRFEZİM GELENEKSEL SIRA GECESİ YİNE MUHTEŞEMDİ

Öğretmenler Günü kutlamalarında Körfezim Eğitim Kurumları’nın geleneksel olarak düzenlediği Sıra Gecesi Etkinliği bu yıl da okulun çok amaçlı salonunda okul kurucularının, idarecilerinin, öğretmenlerinin, personelinin ve ailelerinin katıldığı bir organizasyonla yapıldı. 
 
Körfezim Genel Müdürlük görevinden yeni ayrılan Azmi Cihat Hatipoğlu’na uzun yıllardır öğretmenlik mesleğindeki başarılarından ve kuruma yaptığı katkılarından dolayı plaket takdim edildi. 
 
Misafirler sıra gecesinde saz ekibi ve solistler eşliğinde türkülerle, dinletilerle, şiirlerle ve öğretmenlikle ilgili güzel hatıralarını anlatarak  Öğretmenler Gününü kutladılar, ve geceden duydukları memnuniyeti okul yetkililerine ilettiler

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.