BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti’de slogan: Parasız adam gereksiz adam!

İYİ Parti’den aday olmanın tek bir şartı var; paralı olmak! Sevilip sevilmediğinizle, sizinle seçimin kazanılıp kazanılmayacağı ile ve geçmişinizle kimse ilgilenmiyor. Parayı basan işi bitiriyor. İYİ Parti’den seçilip AKP’ye geçen zengin iş insanı Nebi Hatipoğlu örneği başta olmak üzere yaşananlar da bunun kanıtıdır. 

20 Kasım 2023 20:51
İYİ Parti’de slogan: Parasız adam gereksiz adam!

İlimizde uzun süre ben İzmit’e aday olacağım ama henüz parti belli değil diyen Elyapı Şirketlerinin sahibi Yalçın Eldoğan’da İYİ Parti’nin paralı adam kriterlerine çok uygun bir isim. Eldoğan’ın belli ki Genel Merkezden okey aldığı için beni ne zaman belediye başkan adayı ilan edecekler? şeklindeki bir an önce aday olayım anlamına gelen sözleri dost sohbetlerinde dile getirdiği de kulağımıza kadar geliyor.

AKP’den, CHP’den ya da diğer partilerden aday olmanın kapısını açan yol para değil. Bütün servetinizi avuçlarının içine dökseniz bile AKP ve CHP’den aday olamaz sadece temiz hava alırsınız! İYİ Partililer ise paraya ve paralı adama tavlar! 

Kocaeli ile zerre ilgisi olmayan İstanbullu Raşit Emir Süer’in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterileceğine dair iddialar da şaşkınlık yarattı. Halen İYİ Parti GİK üyesi olan Paket Taxi sahibi, iş insanı Raşit Emir Süer’de mi elini cebine attı? Henüz bilinmiyor, İYİ Parti’de parasız kişilere de adaylık da hiç şans tanınmıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.