BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO, KOÜ işbirliği sürecek

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ile birlikte KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti. Bulut, işbirliği yeni dönemde de artarak devam edecek dedi. 

16 Kasım 2023 02:20
KOTO, KOÜ işbirliği sürecek

Üniversite- iş dünyası ilişkileri ile mevcut ve gelecek işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi de yer aldı. Kocaeli Ticaret Odası olarak, KOÜ ile kent ve iş dünyası için önemli işbirliklerine imza attıklarını ifade eden Başkan Bulut, “Yeni dönemde de artarak devam edecek” dedi. 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Cantürk, “KOTO kentimize değer katan kurumların başında gelmektedir. Çalışmalarıyla sadece ekonomi hayatına değil, ülkemizin yarınlarına da ışık tutmaktadır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.