BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhtar Özay AKP’den Dilovası Belediye Başkanlığa aday olmaya hazırlanıyor

Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, AKP’den Dilovası Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmaya hazırlanıyor. 

03 Kasım 2023 09:29
Muhtar Özay AKP’den Dilovası Belediye Başkanlığa aday olmaya hazırlanıyor

Mehmet Özay 2014 yılında Diliskelesi Mahallesinden Mahalli İdareler Muhtarlık seçimine girip kazanarak, Türkiye ve Kocaeli'nin en genç muhtarı olarak 27 yaşında göreve başladı. 

2019 yılında tekrardan aday olup seçilen ve halen muhtarlık görevine devam eden Özay Mehmet Özay, yerel seçimlerde AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı olmak için çalışmalarına başladı. 

Özay aday gösterilip seçilmesi halinde, Dilovası'nın Türkiye'nin ikinci yüzyılına damga vuracağını ve Kocaeli'nin, eğitim, sağlık, sosyal ve güvenlik açısından örnek ilçe kategorisinde ilk sıraya çıkacağının altını çizerek iddialı da konuştu.

MEHMET ÖZAY KİMDİR?

1987 Dilovası doğumlu, aslen Bingöllü ve evli 3 çocuk babası. Hereke Endüstri Meslek Lisesi bilgisayar programcılığı bölümünden mezun.

Muhtar olmadan evvel 2015 yılında Diliskelesi Amatör Balıkçılar Kurucu Dernek Başkanlığını yaptı.

2022 yılında Diliskelesi Spor Kulübü As Başkanlığı görevine başladı ve takımı ile birlikte Dilovası tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.