BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özgür Özel İzmit’te delegelere seslendi

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, kendisi gibi Genel Başkanlığa aday olan Örsan Öymen’le birlikte akşam saatlerinde İzmit’e geldi. Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek destek istedi ve delegelere seslendi. 

26 Ekim 2023 10:39
Özgür Özel İzmit’te delegelere seslendi

CHP’de Özgür Özel’in sağ partilerle ittifak yapmayacağız şeklindeki sözleri de dikkat çekiciydi.

Özgür Özel’in konuşmasından CHP ile ilgili bazı satır başları şöyle:

Değişim Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye içindir. Vefa gösteriyoruz kavga çıkartmıyoruz. Ama artık bu partinin muhalefete tahammüllü yoktur. Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesini almasına ve Türkiye’de CHP iktidarına ihtiyaç vardır. 

Bundan sonra hep beraber yürüyeceğiz. Bizim örgütümüz ikna olduğunda ikna edebilen bir örgüt. Ben size koşan çalışan bir başkan vadediyorum.

Bu partiyi birileri sağdan gelen kadrolarla sağ ittifaklarla büyütmenin sonuç almadığını gördük. Bundan sonra bu partiyi sağdan gelen akılları uygulamak zorunda değil. 

Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün yönettiği bir parti vadediyorum. Ankara’da ilk işim Atatürk’e hakaret ettiğini öğrendiğiniz bir odayı ona vermişler.

 Cumartesi günü siz yetkiyi verince pazartesi günü o katı boşaltıyorum. O katı ve o kattaki 12 odayı örgüte açıyorum. Bir partimiz belediye adaylığı için geldiğinde o odalar sizlere tahsis edilecek. 

Koridorlarda bekletilmeden o partinin gerçek evlatları olarak o partide oturup çalışacaklar. Örgüte sahip çıkacağız.

Hep birlikte bu örgütü bu partiyi ayağa kaldıracağız. Cumhuriyet Halk Partisi değişecek sonra iktidar değişecek. 

Bugüne kadar benim nasıl görev yaptığımı genç arkadaşlar biliyorlar. Bu partinin yüzünü hiç öne eğmedi bir adım geri atmadı. Biz söz veriyoruz ki iktidar olacağız. Özel’den sonra Öymen’de partililere hitap etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.