BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’de Hurşit Güneş PM üyeliğini kaptı!

CHP’de 4-5 Kasım’da gerçekleştirilecek kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ekrem İmamoğlu’na divan başkanlığı teklifi götürülmesine ilişkin önerinin PM üyesi olmak istediğini de söyleyen Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş’ten geldiği ortaya çıktı. 

26 Ekim 2023 21:16
CHP’de Hurşit Güneş PM üyeliğini kaptı!

CHP’nin 4-5 Kasım’daki kurultayda divan başkanı ol teklifini Ekrem İmamoğlu’nun kabul ettiği de gelen bilgiler arasında. İmamoğlu ile ilgili divan başkanı olsun önerisinin arkasındaki kişi de Hurşit Güneş.

PM’YE GİRMEK İSTİYORUM

Güneş’in, İmamoğlu önerisinde bulunmadan önce Kılıçdaroğlu’na yakın isime PM’ye girmek istediğini söylediği de ortaya çıktı. Bu durum Güneş PM üyeliğini kaptı şeklinde yorumlara neden oldu.

TURAN GÜNEŞ’İN OĞLU

Bilindiği gibi Hurşit Güneş Kandıralı ve bir dönem de CHP’de Kocaeli Milletvekili olarak görev yapmıştı. Hurşit Güneş’in babası merhum Turan Güneş de 70’li yıllarda Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı makamlarına oturmuş efsane bir isim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.