BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan, Büyükşehirleri kazanmak için yüzlerce anket yaptırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceliği artan yoksulluk, çöken ekonomi değil; yerel seçimlerde Büyükşehirleri kazanmak. Erdoğan’ın bu uğurda bugüne kadar 350 yakın anket yaptırdığı ortaya çıktı. 

16 Ekim 2023 23:02
Erdoğan, Büyükşehirleri kazanmak için yüzlerce anket yaptırdı

AKP’de başta İstanbul ve Ankara olmak üzere büyükşehirlerde seçim kampanyası için kolları sıvamadan önce halkın nabzını ölçmek ve çıkacak sonuca göre propaganda belirlemek maksadıyla 81 ilde bugüne kadar 350’ye yakın anket yapıldığı konuşuluyor.

BÜYÜKŞEHİRLERDE ANA SORUNLAR

Anketlerle il ve büyük ilçelerdeki mevcut tablo, kent hizmetleri ve yerel seçimlerde seçmen davranışlarını etkileyen faktörler ortaya konuluyor. Büyükşehirlerde ana sorun alanlarının ekonomi, ulaşım, trafik, göç, alt yapı ve sokak hayvanları olduğu tespit edildi.

24 EKİM’DE MASAYA YATIRILACAK

Vatandaşların sığınmacılardan rahatsız oldukları bilindiği için AKP'nin yerel seçim kampanyasında sığınmacıların geri dönüşü ile ilgili başlığa özel vurgu yapacağı da gelen bilgiler arasında. AKP’nin yerel seçim yol haritası, aday belirleme süreci, seçime yönelik ilkeler ve prensipler, 24 Ekim’de gerçekleştirilecek toplantıda masaya yatırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.