BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Derince’de Sertif Gökçe frene, Atasoy Bilgin gaza bastı!

Bir önceki seçimlerde CHP’den Derince Belediye Başkan Adayı olan Kocaeli Baro eski Başkanı Sertif Gökçe aylar önce yeniden aday olmak için kolları sıvamış, hatta ittifak noktasında İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu ile görüştüğü de ortaya çıkmıştı. 

15 Ekim 2023 05:50
CHP Derince’de Sertif Gökçe frene, Atasoy Bilgin gaza bastı!

İYİ Parti’nin 81 ilde kendi adayları ile seçime girme, CHP içinde Genel Başkana yönelik tepkilerden sonra Sertif Gökçe frene bastı. Halen CHP Derince İlçe Başkanı olarak görev yapan Atasoy Bilgin’in de belediye başkan aday olmak istediği biliniyor.

Bilgin’e CHP tabanında çok ciddi bir destek de var. Ve Atasoy Bilgin belediye başkan adayı olmalıdır, yakışır diyenlerin oranı da her geçen gün artıyor. Tersini düşünen, yani Sertif Gökçe ile geçen sefer az farkla seçim kaybedildi, bu sefer kazanılabilir diyenler suskunlar. Sertif Gökçe’ye tepki var, Atasoy Bilgin’in aday olmasını istiyoruz diyenlerin sesleri de yüksek çıkıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.