BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seçmenleri adres değişikliği konusunda hassas olmaya davet ediyoruz

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç, seçmenleri adres değişikliği konusunda hassas olmaya davet ediyoruz dedi. 

02 Ekim 2023 06:28
Seçmenleri adres değişikliği konusunda hassas olmaya davet ediyoruz

İYİ Parti Kocaeli Medya İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Türkiye yerel seçim sürecine girmişken, tüm kamuoyunun bildiği gibi İYİ Parti olarak bu tahterevalli siyasetine son verip üçüncü yolu açma gayretindeyiz. 

Dolayısıyla tek bir oyun dahi önemini bilen bir siyasi parti olarak, seçmenlerin adreslerinden kaynaklı bir sorunun olmaması ve oy haklarının ellerinden alınmaması için büyük bir çaba gösteriyoruz. 

Bilindiği gibi Resmi Gazete’de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu kararına göre yerel seçimler 31 Mart 2024’te yapılacak. Kurul kararına göre seçmenler ocak ayında ilan edilecek seçim takvimindeki askı süresinin başlangıcına kadar adres değişikliği yapılabilecek. Seçmenlerin adres beyan formu ile kendilerine ait elektrik, su, doğal gaz, telefon faturaları ya da noter onaylı kira sözleşmesi ile nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor. 

İYİ Parti olarak tüm seçmenleri yerel seçim sürecinde özellikle adres değişikliği konusunda hassas olmaya davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.