BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partisi Kocaeli’de yeni atamalar

Kocaeli’de Zafer Partisi adına yeni görevlendirmeler yapıldı. 

29 Eylul 2023 20:24
Zafer Partisi Kocaeli’de yeni atamalar

Zafer Partisi İl Başkanı Okan Toluç Gebze, Gölcük, İzmit, Karamürsel ve Körfez İlçelerine atanan yeni ilçe başkanlarına atama yazılarını takdim ederken; ‘İlçe başkanlarıma almış olduğu görevlerde başarılar diliyorum. Yerel seçim çalışmalarına başlayacağımız bu günlerde kendilerine sonsuz güveniyorum. Partimize olan ilgi giderek artarken bizde İlçe teşkilatlarımıza verdiğimiz desteği sürdüreceğiz’ dedi.

5 İLÇE BAŞKANI ATANDI

Gebze’ye Funda Özkara, Gölcük’e Rıdvan Salman, İzmit’e Mehmet Erel, Karamürsel’e İdris Kılıçaslan, Körfez’e ise Cihat Comart’ı atadıklarını ifade eden Okan Toluç; ‘Yeni Başkanlarımız görevlerini layığıyla yerine getirecek isimler. Biz genel seçimlerde en çok ses getiren parti olduk. Yerel seçimlerde de aynı heyecanı yaşatacağız. Hiçbir parti ile şu an için ittifakımız yok. Kocaeli’de en az 1 ilçeyi kazanmak için mücadele edeceğiz’ dedi.

OY ORANIMIZ %5’İN ÜZERİNDE

Genel Seçimlerde Parti olarak Kocaeli’de %4 e yakın bir rakam aldıklarını ifade eden Toluç; ‘Yerel seçimlerde seçmenin bizi daha fazla tercih edeceğini ve oy oranımızın %5’in üzerinde olacağını düşünüyoruz. Teşkilat olarak tüm çalışmalarımızı ilçe, mahalle ayırmadan yapacağız. Bu da güzel bir netice almamızı sağlayacak. Belediyecilik anlamında tecrübeli olan isimler için çalışma yapıyoruz. Toplumdan gelen her sese kulak veriyor özellikle ekonomi ve mülteci sorunu konusunda halkın sesi oluyoruz. İnanıyorum ki çalışmalarımızın meyvesini yerel seçimlerde toplayacağız’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.