BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Serdar Mahallesi’nin sesine kulak verin

Serdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Serdar Mahallesi’nde ara yollara itfaiyenin bile giremediğini ifade ederek, “Başta kentsel dönüşüm olmak üzere Serdar Mahallesi’nin sorunlarını çözün. Mahalle halkı hak ettiği gibi yaşamak istiyor” dedi  

04 Eylul 2023 20:26
Serdar Mahallesi’nin sesine kulak verin

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İl Başkan Yardımcısı Ufuk Turan’la birlikte Serdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Partililere Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz da eşlik etti. Nusret Acur, mahalleyi karış karış gezip Muhtar Yılmaz ve mahalle halkından sorunları dinlerken, yerel yönetimlere de çağrıda bulundu. 

SERDAR MAHALLESİ GÖZ ARDI EDİLİYOR

Acur, Serdar Mahallesi’nin İzmit’in en köklü mahallelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Serdar halkı bu kadim mahallenin temsilcileri olarak ne yazık ki hak ettiklerini alamamaktadırlar. Serdar Mahallesi kaderine terk edilmiş, çözüm bekleyen sorunları yerel yönetimler tarafından göz ardı edilmiştir” ifadelerini kullandı. 

HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Serdar Mahallesi’nde sokaklara ambulansın, itfaiyenin bile giremediğini ifade eden Acur, “Geçen bir yangının ardından itfaiye hortumuna 100 metre ek yapmış. Dolayısıyla devletimiz ve yerel yönetimlerimiz bu güzel ve kadim halkımızın taleplerine artık kulak vermelidir. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere bu mahallede sorunlar çözülmelidir. Bizler Serdar Mahallesi’ndeki halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.