BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’de Tutuş’da adaylık için istifa etti

AKP’de İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’da belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti. 

01 Eylul 2023 21:15
AKP’de Tutuş’da adaylık için istifa etti

Muharrem Tutuş istifasını şu ifadelerle duyurdu:   “İzmit ilçede siyasi olarak tüm görevleri yaptık. İzmit’e zaman zaman istediğimiz sonuçları alamadık. Arzu etmediğimiz sonuçlarla karşı karşıya kaldık. Ancak son seçimlerde tüm ekiplerimizin ortak gayreti, İzmitli hemşerilerimizin inanmışlığı ile yüzde 52 oranında oya eriştik. 

Belediye bizde olmamasına rağmen  Türkiye ortalamasında bir oy aldık. Alnımızın akıyla seçimden çıktık İzmitlililere teşekkür ediyorum. 

Atandığımız günden bu yana söylediğimiz iki şey vardı. Cumhurbaşkanımızı seçtirmek ve 2024 yerel seçimlerinde İzmit’i geri almaktı. Bizler İzmit Belediyesini tekrar AKP belediyeciliği ile buluşturmak bizim boynumuzun borcu. Bizim nihai hedefimiz Allah'ın izni ile İzmit. Bugün itibariyle önümüzdeki seçimlerde İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için görevimden istifa ediyorum. 

Böyle bir ekiple çalışmaktan son derece keyif aldım. İnşallah 31 Mart'ta da bu teşkilatın İzmit Belediyesi'ni AKP belediyeciligi ile buluşturacağına inancım tamdır. Genel merkezimiz yeni bir görevlendirme yapana kadar ilçe başkanlığını vekaleten Yusuf Sami Çınar görev yürütecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.