BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah salonlara sığmıyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan öncülüğünde Temmuz ayı İl Divanı Coşkulu şekilde gerçekleşti. İl Başkanı, İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları, İl Hanım Kolları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulları ile Kocaeli Kongre Merkezinde yapılan Temmuz Ayı İl Divanında Yeniden Refah Partililer salona sığmadı. 

28 Ağustos 2023 06:05
Yeniden Refah salonlara sığmıyor

30 YIL SONRA ÖZLEM DUYULAN REFAH BELEDİYECİLİĞİ GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı İl Divanı açılış konuşmasını yaptı. Yaptığı konuşmada şunlara değindi ; “ Teşkilat çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Tam 21 yıl sonra Milli Görüş’ ü Meclise taşımaya muvaffak olduk. Önümüzdeki ay Sayın Vekilimiz Mehmet Aşıla ile birlikte Ana Kademe Gençlik kolları ve Kadın Kolları ile hep beraber sahaya ineceğiz. Yerel Seçimlerde İddialıyız. Allah nasip ederse 1994 ‘ te Nasıl Milli Görüş Belediyeciliğini ortaya koyduysak 30 yıl sonra 2024 te Özlem duyulan Refah Belediyeciliği gelecek. Bu Aziz Milletimizle Milli Görüş Belediyeciliğini kavuşturacağız. Daha önce olduğu gibi bugün de Canla Başla Yerel Seçimlere hazırlanmaya devam edeceğiz.”

MKYK Üyelerimiz Erhan Erdoğan, Mehmet Aras ve Hüseyin Küçükkeskin konuşmalarını gerçekleştirdi. Sonrasında İl Birim Başkanları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve İlçe Başkanları rapor sunumları sonrası divan sona erdi. Coşkulu geçen divan sonrası Yeniden Refah Partisindeki heyecan yüzlerden okunuyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.