BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek İzmit aşure dağıttı

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığı Muharrem ayı ve aşure günü dolayısı ile İzmit İstiklal Caddesinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. 

15 Ağustos 2023 15:15
Gelecek İzmit aşure dağıttı

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, ilçe kadın kolları başkanı Esra Yeşil ve yönetimiyle birlikte aşure dağıtımı gerçekleştirdi. ‘Aşure; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın simgesidir’ diyerek ikramlarda bulunan başkan Ömer Uçar, “Bu ay ikram edilecek aşurelerin birlik ve beraberliğimizin perçinleşmesine vesile olması en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, Muharrem ayının dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine; gözyaşı ve zulmün sona ermesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.