BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de okullar yeni döneme hazırlanıyor

Körfez Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. İlçede 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi öncesinde okullarda boyama ve bakım çalışmaları sürdürülüyor. 

11 Ağustos 2023 14:41
Körfez’de okullar yeni döneme hazırlanıyor

Körfez Belediyesi, eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Körfezli öğrencilerin daha temiz, daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görebilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında okullardan gelen talepler tek tek yerine getiriliyor. Başkan Şener Söğüt’ün talimatları sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları gerçekleştiriyor.

TEK TEK BOYANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler son olarak Tüpraş İlkokulu’nun iç ve dış cephe boyama işlemlerini gerçekleştirdi. Okul yönetiminden gelen talep sonrasında çalışma yürüttüklerini belirten Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, okul içerisindeki bakım ve onarım işlemlerini de eş zamanlı yürüterek tamamladıklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.